Ada ka Xda ni??

Assalamualaikum mommy2..nk tanya,ada ka mommy2 yg pernah check upt,1 line terang,1 line kabur. Sy check aritu d klinik panel masa lewat period 8 hari..1 line terang,1 line kabur...selepas 2 minggu,sy check semula guna upt guardian..tp dpt 1 line ja....maknanya,sy x pregnant la ni kan?? Pagini rasa down sikit sbb tgk result tu... Sy tgk dr apps ni,sy da masuk 7 weeks 5 day.. Sbb sy ada baca artikel klu 1 line terang,1 line kabur2,kira preg... Sedih pulak tgk result pg ni?

13 Balas

saya pon sdg alami ape sis ape.. baru cek 3 ari lepas lewat period 7 hari... positive upt . tpi next 3 days after cek 1 line je ... 😭😭.. sedih.. sampai sekrg xtahu ape keputusan yg sebenar 😩😩😩

kena check lagi sekali sis , kdg2 upt rosak , sy dulu pernah naik 2 line satu kabur excited dah time tu , tapi esok nya check lagi satu line je , jadi kena test , beli yg lain ye .

Jangan sedih sis.... Paling bagus cuba test guna lain jenama sebab saya pernah mcm tu test v- tapi bila test balik rupanya positive....

try guna clear blue. memang mahal sikit. tapi bacaan dia lebih accurate.

Ye sis. - ve.. Klu dh tgl 1 line jer.. Tp klu blm turun darah nnt blh check lg..

Pegi check kk sis baru tepat . Keadaan sis sama mcm sy . Tp akhir gugur 😌

masa cek kat klinik panel tue doc xda ckp apa2 ka sis ..

Nak result yg lebih tepat, better gi klinik sis..

Try check guna clearblue sis tok double confirm

Klu kk area sy, line kabur di kira negatif