kecewa

Minggu lps check upt.. Mcm positif, tp line kedua tu kabur sgt.. Hr ni check lg.. Ada 1 line je.. Putus harapan nk timang baby.. ?ya Allah bestnye tgk org mengandung.. Terdetik dlm hati ni.. "Bilakah aku dpt merasa perasaan tu lg"Semoga Allah makbulkan juga doa ku satu hr nanti.. Aamiin

17 Balas

sabar ya sis sis dh kawin berapa lama ? saya ada kawan dua tiga tahun kawin pun belum ada rezeki anak lagi yang penting sentiasa bersangka baik dgn Allah, ada sebab skrg belum lagi tapi bila dh ada nanti baru kita nampak manisnya kenapa sebelum ni kita tade rezeki lagi, sabar ya, rezeki anak utk sis tengah otw tu sis juga boleh doa secara specific nak anak bila, kdg doa kita pun main peranan juga, berdasarkan pengalaman org pun ada mcmtu sebelum ni doa nak anak cuma ta cukup tepat lagi nak bila, tapi bila ubah doa nak anak bila Alhamdulillah rezeki dia sampai juga akhirnya, masa tu persiapkan ja diri utk terima bila bila dan bersangka baik, asid folic sentiasa makan

4y ago

Sy dah kawin 15 thn.. Dah ada ank sorang, skrg umur ank 13 thn.. Tu laa.. Ank dah besar, dah Lama teringin nk ank kedua..mcm2 cara kita usaha.. Dan thn lps Allah bg merasa pregnant lg... Tp xlama, bertahan 2 bln je.. Akhirnya doc sah kan sy keguguran.. Perasaan tu xleh nk gambar betape sedihnyee.. Skrg ni masih menanti rezeki ank dr Dia..