Hai semua.sy baru cek upt positive 4weeks pregnant.

Minggu ke brapa patut sy ke klinik utk scan ya? Sbb sy dpt tau awal2 ni x elok if nk scan. Tq

2 Balas

Bukan tak elok nak scan awal. Kalau scan dlm 4w ni nanti biasanya tak nampak apa. Nak try pun boleh je, boleh tengok sama ada kandungan dlm atau luar rahim. Better 8w baru scan. Sbb in shaa Allah dah boleh nampak janin + kantung.

4y ago

Okay sama2 sis

10mgu dah blh sis.. Sambil buka buku pink slalu.. Jgn lupa bawa salinan ic awk dan suami.. Dan bawa salinan sijil nikah jgk.. Suami pun kena jgk prgi klinik

4y ago

Baik inshaAllah trima ksih hehe