Minggu ke 10, berat badan turun

Minggu ke 10, normal ke berat badan turun? Sy dari 63kg masa timbang buka buku pink, skrg berat 56kg. Last time nurse ckp jgn naik berat bdn, sbb kalau ikutkan kategori obese, ni dah turun mendadak risau la pulak.

1 Balas

kalau ada alahan , normal berat badan turun mendadak sbb takde makanan yang boleh makan kan... atau kalau bukan alahan, mungkin tiada selera makan kot...cuba lah makan yang boleh tambah berat badan..kat asia parent ni ada punya carta nya..cuba cari