Makanan Kegemaran Sewaktu Ramadan

Kalau Min, Min suka satu je! Ayam Percik.... Haa, anda pula suka makanan yang mana? Ada geng kuih Tepung Pelita tak? Jom jom komen di bawah!

Makanan Kegemaran Sewaktu Ramadan
16 Balas

makanan yg wajib beli bile puasa mesti laksa,murtabak, tepung pelita , tapi tahun ni tk dpt merasa sbb tgh berpantang 🥲

murtabak dan roti jhon... smpai harini dok craving tpi tk dpt lagi 🥲 . harp dpt sblum hbis puasa nnti

biasa kalau g bazar ramadan dgn husben suka beli tepung pelita, murtabak abis2 cari nasi arab

sy mencari kuih Limas smpai skrg X de yg btol2 sedap kne KT tekak...smua buat cair je...

air soya panas lebih sedap air dr makanan bila berbuka..

roti john.kuih tepung pelita

kurma paling fav bulan puasa

semua telan you.

popia basahhh

yong tahu