Siapa ingat lagi berat sewaktu hamil?

Mesti waktu hamil ibu-ibu semua kalau boleh nak ingat setiap moment yang berharga tu kan?🥰 Tapi ingat lagi tak ibu berat sewaktu ibu hamil berapa?😏 Haah jom kongsikan di bawah 🙈 Min anak pertama dulu berat cecah sampai 60kg😂 Anak kedua 58kg 😆

Siapa ingat lagi berat sewaktu hamil?
245 Balas

Berat dari buka buku sampai bersalin xberapa banyak pun sebab masa awal pregnant, berat turun.. Lepas 4bulan baru berat naik balik.. Dan berat terakhir sebelum bersalin saya capai 53kg gitu.. Berat masa booking 48kg 🤭