Siapa ingat lagi berat sewaktu hamil?

Mesti waktu hamil ibu-ibu semua kalau boleh nak ingat setiap moment yang berharga tu kan?🥰 Tapi ingat lagi tak ibu berat sewaktu ibu hamil berapa?😏 Haah jom kongsikan di bawah 🙈 Min anak pertama dulu berat cecah sampai 60kg😂 Anak kedua 58kg 😆

Siapa ingat lagi berat sewaktu hamil?
245 Balas

ank pertama berat 40kg..naik smpai 56 je..ank kdua pon cmtu jgk..skrg masa buka buku berat 40 jgk..pastu naik sekilo..skrg pregnant 17 weeks..

Anak pertama:- Before preggy- 39kg Preggy- 48.7kg After bersalin- 42kg Anak kedua:- Before preggy- 42kg Preggy- 49kg After bersalin- 40kg

anak ke 5 berat akhir 68.7kg..bby keluar 3.37kg..next week bby 3 Bulan..berat sekarang 55kg.. exclusive breast feeding..😁😁

ank 1st sblm dliver -55kg naik 17kg ank 2nd sblm dliver -50.5kg naik 7.5kg ank k3 ni skrg dh 28wks brt bru naik 3.5kg huhu..

ank pertama 65kg ank kedua 58 kg ank ketiga 58kg ank ke4 60kg ank ke5 62kg ank ke6 62kg ank ke7 61kg 😂😂😂 kuyus..

masa bukak buku 46kg last sebelum bersalin 64kg (berat baby+berat air ketuban+berat uri 😂😂) sekarang 46/47kg

4y ago

xde rahsia pon..mmg jenis kurus wlpn mkn xingat dunia😂😂

Haha.. Jadi rahsia. Tapi bolehla di kategorikan sebagai doreamon @ giant😂😂 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

sebelum pregnant 64kg waktu pregnant 76kg habis pantang 60kg.. target nk dpt berat 50kg skrg bersenam ngn baby

70😂, masa blm pregnant ank frst 53kg. Jauhhh beza.. mama kuat mkn.. 1 piring nasi xcukup,mau 1 periuk

berat sebelum mengandung 60kg. hari nak beranak 74.2kg. sekarang 55kg. baby sekarang dah 10bulan 🙈