Excited nak jumpa baby ❤️❤️❤️

Mesti tak sabar nak jumpa baby kan mommy semua ? Saya due 11/10❤️ Mommy pulak due bila ? Saya doakan semoga kita semua dpermudahkn segala urusan nanti😊

41 Balas

sy due 16/10 skrng dah 35w3d tak sbar nak besalin, sbb tak tahan badan susah nak gerak bebas. sakit sana sini 😅 ni kandungan ke3, ptama lelaki ke dua prempuan.. 5 n 4 tahun, yg ke 3 ni inyaAllah dpt baby boy. 🤍🤍

8mo ago

aamiin mudah2an segalanya dpermudahkn . moga ibu n anak kedua2nya selamat nty❤️