Excited nak jumpa baby ❤️❤️❤️

Mesti tak sabar nak jumpa baby kan mommy semua ? Saya due 11/10❤️ Mommy pulak due bila ? Saya doakan semoga kita semua dpermudahkn segala urusan nanti😊

41 Balas

saya 20/10 tapi kena serah diri 6/10 sbb gdm...cukup 38 week time tu ... excited sgt...tambah pulak rezeki kali ni baby boy alhamdulillah harap sgt baby sihat dan senang bersalin nanti ..ttg ekonomi skrg mmg agak sukar..tapi rezeki allah tu kan besar saya sediakan semua berserdahana saja..lagi pon baby cepat membesar..saya doa kan juga semua bakal ibu dlm ni dipermudah urusan waktu bersalin dan dapat jumpa baby nanti sihat seadaanya

7mo ago

saya on ubt jaa

saya bakal lahir anak ke 2. perasaan takut tu ada dipikiran . tak mcm anak first excited tak takut . hmm doakan saya dipermudahkan esok jumpa pakar untuk confirm kan branak normal ke czer . due date sepatutnyaa 10/10

sy due 16/10 skrng dah 35w3d tak sbar nak besalin, sbb tak tahan badan susah nak gerak bebas. sakit sana sini 😅 ni kandungan ke3, ptama lelaki ke dua prempuan.. 5 n 4 tahun, yg ke 3 ni inyaAllah dpt baby boy. 🤍🤍

8mo ago

aamiin mudah2an segalanya dpermudahkn . moga ibu n anak kedua2nya selamat nty❤️

21/9 kena serah diri dah. Xsabar walaupun dlm masa yg sama cuak jugak. Dgn kos czer (sy beranak swasta) dengan kos lainnya. Xpe lah, selagi percaya rezeki tu Allah yg baru sy yakin semuanya akn baik2 saja

8mo ago

1st bby mmg czer so 2nd bby ni sy req czer jugak sbb sy high bp so kena beranak 37-38w. Jadi dia akan induce. Sy xnak induce, buang masa buang duit dan menyakitkan. Czer lagi better. Based on pengalaman 1st bby la

Sy due 23/10, first baby. Excited nk jmpa our little jr tp nervous. Hari2 dok sembang ngn baby spya boleh bersalin normal and dipermudahkn🥺 smoga smua bakal mommy dipermudahkan urusan bersalin

😭 due 19/10 ni tp xtahu lh skrg prgnt ank ke 4..bukn x excited cuma risau sbp pent yg prgnnt skrg ni dia lain mcm tkut 😞 ajl msa meneran je. ya allh ..depression yg melmpau lgi 😞😞😞

8mo ago

xpa awak insyallah bnykkan brdoa n tawakal . moga kedua ibu n anak selamat nty ❤️

sy due 23/10 xpi kena serah diri 8/10 sbb electife ceaser..excited ada,nervous ada sayu pun ada..this time kena tgglkan kakak dan abang kat umah..abangnya x pernah rengang ngan mama😅😅😅

8mo ago

2 prvs scar😅

Tak excited sangat sbb fikir keadaan ekonomi, Lepas Tu risau tak cukup tidur ..dengar nya sorang anak almost 1K jugak perbelanjaan zaman ni 😭

7mo ago

Saya pun macam awak. Tapi ingat satu je, anak tu salah satu punca rezeki kita. Bersyukur and berdoa je. InshaAllah, fikir baik2 and jangan down

hmm saya due date 22/10 ..tapi kena serah diri mungkin awal..sbb baby masih songsang..hmm tak tau akn buat appointment bila utk tgk keadaan baby nti .kalau boleh nak normal..tapi hmm

sya pun due 11/10 🥰 Rasa xsabar tp takut jugak. 2nd pregnancy tp rasa mcm 1st baby sbb gap jauh sikit dri yg 1st 😅 Semoga dipermudahkan urusan kira smua ❤️❤️

8mo ago

huhu xpaa awakk . rezeki awak . moga selamat melahirkn ye❤️