Excited nak jumpa baby ❤️❤️❤️

Mesti tak sabar nak jumpa baby kan mommy semua ? Saya due 11/10❤️ Mommy pulak due bila ? Saya doakan semoga kita semua dpermudahkn segala urusan nanti😊

41 Balas

Saya 6/10 anak kedua rasa nervous sama macam first mom masatu . Semoga ibu ibu yang bakal melahirkan dapat bersalin secara mudah semudahnya aamiin

saya due 9/10... excited dalam masa yang sama berdebar.. sebab PJJ dengan husband.. semoga baby nk keluar time suami ada..

8mo ago

due kita sme sissss

edd 16/10 . tak sabar jmpa ank sulung😆 masa sama bdebar . kene stndby je ni 38w kene serah diri … ngam2 lg 2w saja lagiii 🫣

Excited jugak! Tp takut hehe sy due 21/10 semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin kelak.Anak sihat sempurna&dipermudahkan urusan.

12/10 hehe, nebess sngat ni walaupon anak ke 3. Sebab nak cuba VBAC kot tu nebes sebab ank no 2 sya hritu emergncy czer. Doakan ya 😍

8mo ago

aamiin mudah2n segalanya lancar n mudah nanti❤️

Due date sy 8/10,ikutkan dpt tarikh 28/9 tukar plak ke 21/9 sbbnya 28/9 tu PH..excited ada,nervous pon ada.

8mo ago

huhu sama la saya pun . ank first ni mmg mcm2 perasaan ada .

10/10 inshaAllah tp harap kluar awal. Excited, takut semua ade. Tapi skrg tgh naik ruam dkt badan rase xselesa sangat 🥲😭

8mo ago

yg tu kdang alahan . biasa la tu . bdan org kan lain2 . moga cepart lega laa. kalau tak mmg tak selesa tu. semoga dpermudahkn urusan awak nanti ye❤️

saya 19/10 ni cuma blum tau jentina lagi biar lah rahsia bilang baby....sebab tiap kali scen dia tutup dngan kakinya

saya pun excited nak jumpa baby due saya 7/10..semoga kita dipermudahkan urusan bersalin dan ibu baby pun sihat..Aamiin

due 5/10 tapi kena p pakar 21hb ni.. kalau masih sama induce.. harap baby kuar la ngam2 37w.. aamiin2