Excited nak jumpa baby ❤️❤️❤️

Mesti tak sabar nak jumpa baby kan mommy semua ? Saya due 11/10❤️ Mommy pulak due bila ? Saya doakan semoga kita semua dpermudahkn segala urusan nanti😊

41 Balas

Tak excited sangat sbb fikir keadaan ekonomi, Lepas Tu risau tak cukup tidur ..dengar nya sorang anak almost 1K jugak perbelanjaan zaman ni 😭

8mo ago

Saya pun macam awak. Tapi ingat satu je, anak tu salah satu punca rezeki kita. Bersyukur and berdoa je. InshaAllah, fikir baik2 and jangan down