Adakah anda selalu meraikan ulangtahun perkahwinan anda?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

1129 respon

13 Balas

masa first3 x sambut sbb suami kj offshore time tu pregnant 6bln..skrg ni bln ni kali ke 2 suami dah resign kj sndri lak..ank dah 9bln

Ulangtahun perkahwinan kami pada cuti umum negeri kami. Seronok la bercuti.. hehe

untuk mengeratkan lagi hubungan walaupun hanya pergi makan ataupun wish.

Tak pernah raih pun 😂😂sebab dua2 bukan jenis romantik 😂

At least beli kek dan of course berdoa moga selalu bahagia 💕

3y ago

kan.. sy dah 2kali bli kek suami nak ajk sibling dia tp sy malu..last3 xnak jemput sbb gaduh ngan kak long dia xde mood nak jemput org

sudah 3 thun tak smbt..skrg kami pjj...suami kerja jauh

kalau mampu buat je

Sambut ❤️

x, wish2 ja

ya 💕