Bolehkah anda menyusu di khalayak ramai?

Select multiple options
Boleh, pakai nursing cover
Tidak boleh, segan

698 respon

12 Balas

Saya selesa jek pakai nursing cover tapi pandangan public yg macam jakun ni buat kita pun segan..dok usha2 lalu depan kita sampai ada yg jalan mata tak pandang depan, tengok jek kita..jenis sy tenung balik lepas tu mulut bebel “mende perangai usha2 org” tapi honestly kita pun rasa tak best

boleh je. .tapi pakai la nursing cover .nursing cover tu bsr dan labuh blh tutp aurat kita semasa mnyusukan ank jika xjumpa bilik utk susukan ank .blh guna pakai nursing cover

pernah menyusu dekat public...biasalah pandangan org.....tapi set dlm fikiran..."aku bagi tiny human ni minum"...sbb ank sya full bf...jrang keluar sngt

prnh try tp tgn ank xleh duk diam 😂 klau gne nursing cover pn xleh sbb ank aktif sgt duk selak2🤣

2y ago

Haha sama laa..anak sy rimas bila nursing sambil tutup muka dia mesti tangan dia laju jek tolak2..anak baru 5months so bukan dia faham pun kalau kita say no 😅😅

mula2 rasa kekok pakai nursing cover tp lama2 sebenarnya ia mudah dengan teknik yang betul.

Belum cuba lagi. Setakat ni jika keluar, menyusu di bilik menyusu dan dalam kereta shj.

tengok pada keadaan.. kalau tempat yang ramai orang,rasa nya x...

selesa if tempat tu tersorok sikit

boleh jika pakai nursing cover

bole dgn nursing cover