Adakah anda mengikuti mana-mana 'antenatal class' sebelum bersalin?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

3330 respon

10 Balas

Ya..husben sndri.ajak.n.dftrkn..dia kata kita br pestime jd parent..byk nk kena tahu n bljr..esp.dia kata part husben pd wife ms brsalin lepas bersalin mcmne nk jg.. perlu ilmu tu katanye... alhamdulillah brkat ilmu yg d pelajari.memudahkan smua prjlnn waktu hamil...brsalin dan brpantang

Kenangan ank first, dh booking slot class skali brsalin awal

Tgk utube je. Da banyak skang yg online

Lokasi jauh dari rumah

tidak pasti

x😬

Tidak

Tak

No

X