Ibu mengidam pelik-pelik tak masa mengandung?
Voice your Opinion
Ada! Pelik sungguh mengidamnya
Tak mengidam apa pun

7551 respon

54 Balas

adaaa...mengidam pelikk..sampai laki peninggg... mengidam nk naik lori..dgn bunyi hon lori yg berbunyi lagu...wlupon suami driver lori..hahahahaha rasenye tu yg pelik ttbe mengidam mcm tu.

Tringin nk mkn lamp chop.. Sbb sblom nie xpnah mkn dn xskaaa lngsung sbb bau dia bsuk..tpi ntah igt ank kot tringin nk mkn.. Tpi husb xbg mkn sbb sye ad drah tggi😭😭😭

mcm2 mengidam..nak mkan nasi lemak,canai,mee goreng,suka sngt minum cola..klau x dpt mkn rsa nk nangis..nak marah pun ada..apa selera lh bby aq ni..haha...😂

sy betul2 teringin mkn lemang haritu. mana la nk cari lemang musim2 covid ni. nsb baik ayah sy kke outstation..dia bli tepi highway kat gombak. huhu

ngidam nak makan ayam kunyit mat rock. pas makan esoknya terus bersalin 38w😆mana xnya sambal dia kita tambah 2x nyah..haha

nasi lemak daun pisang yang beli dekat gerai bukan masak kat rumah. jeruk wlupn sebelum ni bkn pemakan jeruk. megi goreng.

nak yang manis manis je second pregnancy, donut tu kalau boleh nak sangat makan hari hari. kek lagi aduh sedapnyaa

setiap hari mkn kfc ja,mkn ayam goreng biasa muntah balik.. apa mknan mua munta tolak kfc😊

Mengidam benda mudah dapat; berendam, berenang, makan megi. Dah dapt tu, dah. Tidak diulangi lagi 😅