Ibu mengidam pelik-pelik tak masa mengandung?
Voice your Opinion
Ada! Pelik sungguh mengidamnya
Tak mengidam apa pun

7556 respon

54 Balas

ada lah mengidam . Tapi alhmdulilah , setakat ni semua yg senang dicari . takda yang pelik pun 😆

Encik suami yang mengidam tomyam selama sebulan. Now x rasa dah nak makan tomyam

Nk Kuih keria kat melaka... Sedangkan kat teganu ade je org jual😂😂😂😂

mengidam peluk suami.. kalau xde atau xdpt.. mesti nak nangis😭

tapi sy hanya nak makannan sayur dan tidak ada daging sapi atau ayam.

Alhamdulillah tak ada pula mengidam yg pelik2 masa mengandung ni

Ada tapi takla pelik.. Pukul 1.30pagi mengidam nak bawal power

Ada.. tapi makan sampai puas dengan ape yg tekak nak.. 😂..

Nk cium bau ketiak suami😅

pernah sekali isteri mengidam nk makan ayam rasa ikan