Kerap lapar dan perut berangin

Mengandung memang perut asyek lapar dan perut sentiasa kembung dan berangin ke? Saya x boleh nak makan nasi, rasa kembang tekak. Makan nasi pun kena paksa. Saya baru 8 weeks

4 Balas

Normal tu. Jangan biarkan perut kosong. Makan kerap dgn kuantiti sedikit. Tak boleh makan nasi, makan sumber karbohidrat yg lain. Roti, pasta, mihun, mi, kentang dll. Asalkan nutrien seimbang. Buat sandwic mcm Subway tu.

1y ago

🌻

sama dengan saya sis.. tak boleh telan nasi rasa kembang tekak.. tadi try beli nasi salut sivic dkt family mart baru boleh masuk nasi kalau tak sblm ni mmg tak boleh lgsg jamah nasi , sy 8minggu juga

same mcm sy nk mkn nsi kembang tekak tp pkse jugak sbb tknk bg perot kosong . kluw perot kosong itu la penyebab sy nk muntah . bile da muntah mula la lemah Satu badan

sama tengah alami sekarang