Perut berangin

Hi. Ada tak pregnant mommy yang perut kerap berangin macam saya? Dah makan pun perut still kembung and rasa tak selesa

6 Balas

Samalah.. makan banyak senak, makan kurang rasa lapar pulak haha.. time angin bertalu2 keluar n perut lawas, terus kempis je perut 😂. So perut besar sbb kenbung je bkn sbb ada baby.. bru 14w x nampak bump pn lg

normal tu sis... saya dh 13week dah kurang sikit... selera makan pun ok juga... cuma makan sikit2, kalau mkn banyak mmg rasa senak je perut...

sama sis.. dr awal preg smpai skrg 14weeks masih lg kembung perut.. ada baca haritu, xmustahil blarutan smpai nk dekat bsalin..

Saya pun sama. Setiap hari rasa tak selesa. Dari 5wks sampai lah 15wks ni masih lagi kembung. Sis brp minggu dah?

Sme la... always kembung.. padahal dah mkn. now 13weeks kurang skit kembung nya

Normal sis. sy pun mcm tu skarang dh 13 wks baru berkurang