Adakah anda lebih memilih jenama atau kelebihan sesuatu pad sebelum membelinya?
Voice your Opinion
Jenama
Kelebihan
Jenama & Kelebihan
Tak, mana yang ada pon boleh
Keselesaan/Bahan

3533 respon

13 Balas

Suka Libresse sbb cotton dan sesuai dengan kulit utk haid. Katanya, maternity pad better beli yg lembut. Brand maternity pad apa yg ok yg kandungannya cotton bukan yg ada gel? Saya jenis basuh pad sebelum buang. Jadi tak suka yg gel2 tu, tak mesra basuhan.

ikot keselesaan..pernh beli jenama xprnh pkai..hrmm sensetiv gile lagi satu dy pnye lapik tu bukan kain tisu..tpi plastik..tu husb yg beli kn..org laki ni dy main sebat je ape yg ade aslkn pad..😂

ikut keselesaan..keserasian kita memakainya..kekdg bila pilih jenama kulit kita sensitif..xleh guna juga... #tapxbisou

Pastikan lebih bnyak pros. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

pakai ikot brand. librese. dr dulu smpai skrg

keselesaan dan bahan

intimate best....

yg lbih selesa

keselesaan

Keselesaan