soalan.

memang kalau baca soalan2 rasa nak marah kan. bukan apa paham yang sesetengah tu first time mom,tak tahu nak gali ilmu kat mana and blank kan? saya paham sebab saya pun first time dan dah bersalin alhamdulillah. TP! haaa ada tapinya. nak tanya soalan tu biar la pakai logik akal. kekadang tu rasa nak gelak pun ada. .

1 Balas

Entah la. Sya pun first hamil.tapi elok ja sya boleh dapat info cari di google. Tiap kali oppt kkia mulut x henti bertanya ini itu seiring dengan minggu kehamilan. Kadang ada yg dah tahu jawapan. Doc dah bagi terang. Tapi still nak post minta pendapat. X tahu la pendapat mn yg dia nak kutip ambil😂

5y ago

hahaaha. itulah pasal.