Nak tanya ttg cukur

Maaf kalau soalan pelik sikit hahahah. Nak tanya, kan kite selalu cukur bulu bawah tu kan. Kalau time nak bersalin, kena licin betul2 ke atau pun okay je kalau dia baru tumbuh kecik2 tu? 😂

4 Balas

saya pun terfikir benda sama .. sbb kalau cukur pun paling lama 2-3 hari dia dh tumbuh kecik2 tu 😂 . so kalau kena admit wad awal sehari dua mesti lah ada jgk bulu sikit2 kan . maybe kalau gitu takpe kot , kalau yg panjang sgt tu yg buat susah kerja doc/nurse😂

1y ago

Kan. Hahahah dalam dilema 🤣

yg penting kena pendek n bersih rse nye kn .sye minta tlong suami cukur kn sikit sbb da xbleh nk cukur sndri. suami sye cukur abes bersih licin hahaha adoi 😂

1y ago

😆👍🏻

Sy nurse nasihatkan selang 3hari cukur .. selang 3hari nanti cukur lg .. 😬

1y ago

Yeke. Terima kasih 😁

asalkan pendek dah cukup. jgn la rimbun sgt huhu

1y ago

Terima kasih mommy 😁