19minggu

Memang dah ada rasa bby bergerak ke? Mengandung anak ke 2,tapi tak ingat yg first dulu.. Macam yg ke 2 ni dari 17minggu lg tp x terasa sangat.. Yg skrang mmg terasa lah 18-19 minggu ni

2 Balas

Sama dgn saya sis..anak first lambat rasa...yg kedua nii cepat 17weeks+ dh rasa ombak halus..skrg pon 19weeks 1days bby aktif sgt..smpai ngilu" kt tundun n pusat pastu asyik nk trkencing je🤭

4y ago

Betul, risau mula2 betul ke x.. Nyilu tu adoii petang2 mmg aktif

Biasanya anak kedua dan seterusnya akan rasa cepat