gerakan bayi

assalamualaikum semua..nak tanya ada x mommy dekat sini yang slalu rasa gerakan baby yg halus jak..ada sekali skala rasa tendangan jugak..yg selebihnya mcm gerakan bby bepusing sahaja..sya sekarang 29w dah..second baby..first baby 2 tahun lepas memang terasa sangat tedangannya..mcm main bola sepak dah d perut..tapi yg second nie slalu gerakan halus..kadang berabis pujuk adalah 2/3 gerakan halus..

1 Balas

Wassalam. Sy ada juga macam tu sis

5y ago

gerakan cukup 10 gerakan jugak kan cuma banyak yg gerakan halus..jenuh nak suruh main bola sepak dlm perut..hahahah..kah sebb faktor anak ke 2 perut dah longgar itu yg tak rasa sangat lagi..awak p hosp/klinik x?