33minggu 5hari

Hai mommy semua normal ka kalau pinggang rasa sakit yang teramat sangat sampaikan nak tidor malam ni memang tak boleh lah nak tidor. Pusing lah macam mana pun tetap tak boleh tidor pinggang terasa sakit sangat. Sebelum ni sakit lah jgak tapi tak lah sakit sgt. Baby bergerak aktif semua okey. Cuma tulah pinggang terasa sakit sangat sejak semalam. Normal tak ekk ? Harap mommy² boleh lah share pengalaman mommy² sekalian. #FirstBaby

1 Balas

Mmg macam tu. Nk dekat2 bersalin lagi sakit. Serba x kene.

5y ago

Owhh yaka. Tulah buat kerja skit mesti terasa sakit pinggang.