Demam panas

Demam panas waktu malam . Dah 2 hari . Kalau siang hari sihat macam biasa . Kalau lepas dh mandi petang pkl 7 , badan auto sejuk mengigil sampai pakai 2 selimut , tgh² malam terasa sangat panas dan berpeluh . Ada yg pernah demam panas masa hamil tak ? #17minggu

2 Balas

ada kawan ofis mcm ni jugak. dah masuk maghrib rasa x sihat badan mcm nak jatuh sakit. esok pagi sihat walafiat dan bertenaga nak pergi kerja. kwn kata lepas isyak mmg terus tido. boleh check dengan doctor. takut makin teruk pulak.

hmm, mungkin Cuba check Dan test mungkin ada flu tak

1y ago

saya tkda flu sis . Cuma kalau masuk malam tu mmg demam panas . Ni dh masuk hari ketiga mcm ni . Kalau belah siang , elok pula rasa sihat