Hai Mummy2 Semua. Sy bru pregnant 5mggu 5hari, Selalu Pening, Kram Perut n Sakit Belakang .

Memang akan macam tu ke? 1st baby.

7 Balas

Normal sbb sy pun sama masa awal² prgnant.. tnya dr n JM cakap itu normal sbb organ dlman dah berubah n stiap org alami bnda yg berbeza.. sy pun rasa sama mcam awak, tambah lagi bila nk naik tangga.. bru tngkat dua dh rasa tulang kaki tu nak tanggal 😂 nasib baik pening muntah sllu d umah n at tmpt keje je 😅

5y ago

Amin ya rabb. Tq

Sma lh.. dk kram prut.. dr scan xnmpk ap lgi.. p hsptl scan bwh bru nmpk.. alhamdulillah.. 5mgu 5hri jgk 😘.. sy doakn kta slmat mlhirkn bln rmdhan thun dpn...

5y ago

Baik. Insha Allah amin.

Ya nomal sis. Saya berlarutan sampai 20Wk+ 😅

5y ago

Ouh yeke? Okay tQ. Risau sgt, sbb awai2 lg ni kan.

sama saya cramp juga awal awal lama lama okay

5y ago

Okay baik awk tq

Normal.. 1st trim morning sickness

Normal sis

Normal