tiada alahan.

Sy pregnant dlm 5weeks. Tapi sy tiada alahan. Muntah or pening. Cuma pinggang, bahagian belakang je rasa sakit and perut asyik memulas and buang air besar. Normal ke mcm tu? Ni 1st pregnancy.

2 Balas

Sy pon masa belum tau tgh preggy banyak tanda2 nk period. Kdg2 rasa mcm senggugut. Masuk 6w pregnancy baru rasa mual2 tp still tak expect tgh preggy sbb suami pon ckp dia mual2 haha. Tp sbb dah beberapa hari mual & kebetulan upt yg sy order dah smpai, esoknya sy try tengok 2 line. Xpercaya, esok try lg tp beli upt dkt farmasi. Pon naik 2 line. Few days lps tu g private untuk scan. Mmg positive hahaha. Lps tu still mual2 dlm seminggu lg then tiba2 stop smpai skrg. Skrg dah 9w 1d. Tp sakit pinggang & blkg tetap ade lg2 time baring & nk tidur 😅

Sameeee . Saya pon tgh rasa macam ni skrg . Pelik jugak kadang tertanya aku ni preggy ke idak hehehe