Adakah ibu boleh memandu kenderaan pada trimester ketiga kehamilan?

Voice your Opinion
Ya, boleh.
Tidak boleh.
Kadang-kadang

935 respon

10 Balas

Saya mmg tiada lesen kereta setakat ni. Tapi saya masih boleh berjalan kaki ulang alik dari rumah ke office pada 3rd trimester

Ya boleh sebab pernah buat tapi sangat tidak selesa sebab time tu la baby aktif kick 😁

alhamdullillah blh..lg semnggu nak beranak baru mula naik kereta..sblm tu bwak motor

Kadang2 pemanduan jarak dekat. Paling jauh pun 30km shj dan ikut highway.

boleh,mcm biasa.tiap2 hari drive g keje smpai lah brsalin.

boleh tapi berhati-hati

i am not driving at all

ya kadang2

Ya boleh

boleh