craving

mee kari kerang sebelum bersalin. haha okay laa bila2 dah boleh keluar laa mcmni. dh dapat makan kann ??

craving
9 Balas

Sedap nya sis........ sya masi mabuk hamil teruk lagi.. klau tngok msti mau tapi xbole masuk jugak.. alahai.. sabar la tgu baby besar ckit in sha Allah dpt makan bgitu..😁🤤

5y ago

inshaAllah nnt makan puas2 tauu. mcm sy dulu punn sama. ni dh nk bersalin pun ade mabuk2 lg. pg pun loya tu dtg balikk. haha redha je

Adui tengah lapa ni, semua makanan pun nmpak sedap 😌

yummy.. sedapnyaaaa 🤤🤤

5y ago

untungnya masih dpt merasa air tangan mak 😞 air tangan seorg ibu mmg yg terbaikkkk..

🤤🤤🤤🤤

5y ago

alamak terliur ke awakk. hehe sorryyy 😘

Dapnye😋😋

5y ago

alhamdulillah haha

🤤🤤🤤

Sedapnya😀

sedap 😍

Sedapnya!