Makan mee kari berpantang hari ke 30 and bf

boleh ka bf makan mee kari?#firsttimemom #firstbaby

2 Balas

sy baca soalan awk. sy dok terpikir time sy nanti. due sy awal bulan 4 tahun depan. Ya Allah mcm mana lah sy nak tahan selera supaya tak makan lauk raya 😅 . sy xtau org lain. tp kalau saya dh 30 hari beranak tu, sy bedal je makan. petah lagi sy xde alergik.

11mo ago

itulah. so far i tak pantang pun. cuma sebab fully bf, jadi risau anak ja. tu kena try and error

Boleh kalau awak tak alergik atau alah dengan bahan makanan tersebut.

11mo ago

thank you jawabkan