sapa blh explain nk tahu berat bby betul ka 1.2 kg???

means berat bby mcm besar jgk jew... hihihi

sapa blh explain nk tahu berat bby betul ka 1.2 kg???
10 Balas

xnk berapa nmpk tulisan..Klu sis tgk 1200g tu means btul lah..Tpi kena tgk kndungan dh berapa weeks..klu doc xkata ape2 means xbesar pon kndungan

klu ikut apa yg tulis kt ctu btoi la 1.2kg..tp slagi doc xckp apa mknanye brat bby normal la tu..no worries ok mommy

Saya skrg baby 1.2 kg jugak.. Edd awak lebih kurang saya je😂 boy ke girl? Kalau boy kita mmg team la 😅

Yup.. 1.2kg.. syg masa 29w dh 1.4kg, 33w 2.1kg, 36w 2.6kg.. lahir masa 38w3d 3.1kg..

sy 28 week td doc xckp pa pon.. dia ckp smua ok la.. sy la takot bby besar sgt.. huhuuu..

5y ago

Sama la. Saya 28 weeks pun berat baby 1.2kg. Normal doktor kata.

efw.. estimated fetal weight..anggaran berat baby 1.2

Eh knp pos taon lepas🤣🤣🤣adoi

Kalau ikut scan, betul lah

Efw 1208 btulla tu

sis kandungan brp week?