Alhamdulillah..

Ariney checkup hb 14.7..sblum ney 12.7..😊 berat pn nek sekilo jew..😂 18w nurse nk dgr jantung bby dye tendang2 plk..😂😂 tp dpt jgk dgr...duhai anak...

3 Balas

Sis ad amalkan apa2 tak untuk hb cntik ? Sy hb low la .. First buka buku 9.9 hb sy . And Hrini bru checkup hb blik , bacaan hb 10 je .. Sayur bnyk dh sy mkn . Susu pun sy mnum .. Kerang pun saya mkn . Huhuhu . Risau plk bulan dpn kne checkup hb lgi skli ..

4y ago

Cbe mkn tembikai

wah tingginya hb..saya smpt kna warning dktr sbb hb rndh nasib la 29w naik blik hb

Alhamdulillah 😍