berat bby 34week

salam...blh share tak korg pny berat bby msa 34week...sy pny bby berat 1.7 kg...dktr kata kecik ckit...tp selagi membesar ok je...

11 Balas

Wassalam. Okay je sis in shaa Allah. Asalkan dia sihat dan aktif and mommy pun sihat dan positif selalu. Nanti dia dah bersalin, dia chubby minum susu ibu hehe.

Ok kot sis..sy gugel 33-34 weeks dlm 1.8kg gtu..tp sy 33-34 weeks check up ritu dh 2.3kg..😅 tp as long baby keep growing n active,its ok..in shaa allah..

Saya 35 week Still 1.9 kg.. next week Cek up Air Mentuban kurang ataupn X.. Kalau Air Mentuban Kurang 37 week saya D paksa Bersalin Pda 30.11.2020 hujung Bln ni

3y ago

baby kecil ka sis

saya 35w berat baby 2.3kg Tapi doc ckp baby kecil ,kena bagi masa 2 minggu scan balik, klu baby kecil juga kena bersalin 37w

Yupp..34weks dalam 3kg aje sis..tapi sy 2.2kg doc bising baby besar..tapi kawan sy 2.7kg ok aje..mybe tgk tempat kot..

Sy masa 34 week berat 2.2kg. Skg 36 week dh jd 2.9kg. Riso lak terbesar tapi doc ckp normal.

Sy 31w 1.7kg.. Skrg 32w x scan lg.. 36w akan scan semula kat kk

yer ada masa lagi tu.. mkn je as long as baby grow

Saya 34week brt baby 2.2kg

jnji baby membesar . hihi