air ketuban

Mcmana nak tahu yg kluar dr miss v tu adalah air ketuban?? Apa bezanya dengan air kencing..lepas air ketuban keluar terus rasa sakit ke mcmana???

2 Balas

Dia mcm ada belon meletop. Poff... Basah panass.. Tak ada bau apa2. Lepas tu baru sakit.

5y ago

Sy pagi taksat bru kluar, rsanya air ketuban kot, sbb mcam belon mltop,tapi slow ja, boleh nmpk basah kt spnder, sy pastikn air ktuban tu sbb xdk sekali kluar dgn kputihan.. Haaa