Air ketuban

Salam mommy semua nak tanya, macam mana nak tahu air ketuban keluar? Sy baru 20 week. Tapi kadang2 rasa peluh dekat miss V.. and basah sikit dekat pantiliner . 🥺

2 Balas

seeloknya minta doktor check sis. air ketuban memang boleh leaking dan keluar sikit2. sementara tu minum air banyak untuk banyakkan semula air ketuban, dan ambil protein banyak untuk kuatkan kantung baby tu.

kat bawah tu boleh je peluh. keputihan cair pun boleh. air ketuban dia turun mcm air terjun dan after that rasa cramp.

3mo ago

ok baik..tqq ya hehe... risau sebab first pregnancy