Salam.. nk tnya.. cmana nak taw yg kluar dr miss v kte tu keputihan atau ketuban? 36w skrg..

Keputihan atau ketuban.

4 Balas

sya pon sama .. sebab xpernah bersalin air ketuban pecah . Anak first lendir darah, second xdak tanda apa cuma sakit nak bersalin.. Ni yg baby ke3 X Pasti lg

ketuban ni air dia jernih xberbau, tak melekit. xperlu ditahan2. dia mengalir sendiri ja keluar

samalah puan saya pun kadang keliru juga tak reti nak beza sangat ..

Saya pun kdg confuse 🥴