breast bengkak susu

mcm mne nk hilangkn bengkak susu...dh pam...x nk keluar..mcm2 dh buat..tuam ngn air panas & air sejuk..still x kurang...dh rasa.nk demam sbp susu bengkak

19 Balas

Kalau saya, minta suami tolong urutkan breast saya yang bengkak atau suruh dia hisap puting. Sebab hisapan lelaki lebih kuat berbanding si kecil untuk mengeluarkan susu badan.

4y ago

boleh ke mintak suami hisap? nnti klu dia minum susu takde ape ye? sy tgh bengkak susu ni nk bg bby hisap, bby tak kua lg hihi. boleh ke suami yg hisapkan?