breast bengkak susu

mcm mne nk hilangkn bengkak susu...dh pam...x nk keluar..mcm2 dh buat..tuam ngn air panas & air sejuk..still x kurang...dh rasa.nk demam sbp susu bengkak

19 Balas

Tuam sejuk dulu then tuam panas bergilir2 sampai breast rasa lembut.Urut perlahan2 dgn tangan,jgn pam waktu breast bengkak.boleh menyebabkn kerosakan tisu breast. Cuba marmet.(perah menggunakan tangan) lurut breast perlahan2 dri pangkal hingga ke areola. Jgn letak kubis,kubis boleh menyebabkn susu cepat kering. Kerapkan df baby.