Cukur bantal

Mcm mne nk atasi cukur bantal?

5 Balas

anak i yg no 4 tu rambut dia cukur bantal. hihi lawak pun rasa sbb sini ada rambut kat situ xde rambut. so apa i buat.. i shave rambut dia satu kepala. bila rambut baru tumbuh.. still cukur bantal.. i shave lagi. hingga laa dah xcukur bantal. hihi.

kalau rambut tu luruh sendiri.. try cukur je smua bg takde rambut nnti akn tumbuh rambut baru dan akan lebat..in shaa Allah..mg dpmudahkan segalanya amiin

mmg biasanya akan luruh sendiri.. nt blh botakkan kepala.. lps tu rambut baru yg sihat akan tumbuh

Nanti rambut akan tumbuh sendiri

nanti luruh sendiri