Cukur bantal

Hi mom semua..apa tips utk baby cuku bantal ya? Kepala anak sy dah botak belakang kepala..rambut2 byk kat bantal, muka dia.. Bole ke sy guna minyak rambut zam zam tu kat baby 3 bulan?

1 Balas

Hai. Saya takda pengalaman guna minyak rambut zam zam. Untuk anak seawal 3 bulan saya lebih recommend pakai minyak zaitun atau minyak rambut tropika. Sebab anak saya rambut lambat tumbuh lepas cukur pakai minyak tu Alhamdulillah elok