tanda awal hamil

mcm mna tnda" awal prhamilan...blh bgi tips ka?☺️

7 Balas

Kerap kencing, batuk teruk, selera makan kuat,period delay sehari tros check upt. Tapi samar. After 1week check lagi double line terang. Lps dpt tahu pregnant. Mula la sakit mcm senggugut. Tapi on off.

4y ago

sama mcm sy. skrg dh 6weeks kerap kencing. sakit perut mcm sgugut/kembung tu

Missed period, pening, ngantuk yg amat, kerap kencing, haus, badan panas sgt, mood swing, takde selera mkn, badan mudah penat & letih lesu

sy mmg perut jd bloated.. breast sakit..kerap kencing..perut rase cramp sikit..pastu mmg bdn rase lain sangat dr biasa nk period..

As for me.. saya jd kuat makan.. missed period.. and rasa mcm ade bnyk angin d bhgian perut..

missed piriod. demam and tkda selera makan breast sakit

Lewat period...kuat makan..moody je

Lewat period , breast sakit ..