hye mummy ,saya dah prenant 30week6day ,perut selalu mengeras ,adakah tnda nk bersalin ,mcm mna kita nk tau yang kita akan bersalin awaii ,?sebb rasa sakit sgt , mummy senua mcm mna ??

Tanda naksalin awai ka kalau bby selalu mengeras?

2 Balas

sakit mengeras sgt tuu tk normal ya puan. segera ke hospital bahagian pac yaa. jgn lambat2 kan

sy baru dicaj hari nie..3hari 2mlm kene tahan wad sbb perut memgeras baby jd kurang gerak..

5y ago

Yeke , baby mengeras sebab apa ya ? Saya takut nakpi hosptal ,selalu p depa akan buat bnda yg smaa ,mulut itik tu hahaha takut🤪