tips preggay

Blh ka sapa2 bgi pndangan mngenai prbezaan tanda2 hamil dan tanda2 haid Sedang dalam kkeliruan . Tlong bntu saya

2 Balas

beli stok upt bnyk2, agak2 x sedap bdn cuba check, klu 1 line mknenye nk period la tu. setiap bdn x sama. sy pun dulu mcmtu juga, slh satu sebabnye period sy x teratur, bila rasa lame x dtg period, sy check, 1 line diam je la, yg penting jgn duduk dlm perasaan kecewa sgt, berharap sgt pun x bleh jugak. kena rileks2..kdg2 juga sebelum period bdn mmg da mcm tanda2 pregnant, sakit situ, sakit sini, pahit mulut, lemah..tp sbnrnye tu tanda nk period😅

kne check upt sis utk confirmation