mcm mna rupa janin berusia 9 minggu?

mcm mna rupa janin pd usia 9 minggu

30 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

alhamdulilah msa komen ni sy msih ngndung..skang anak dah 1y16d..cepat msa berlalu.dan smua da jd ibu kan..syg nk uninstall aps ni sbb bayak ilmu yg sy dpt🥰

Tengok ni.

Post reply image

ni 9 week 5hari...mareng baru scan bby ad dh jantung ye...

Post reply image
2w ago

allah. doakn kandungan sy sihat ye. 8w4d. ada bleeding 3/8. 2mggu dr skrg nnti baru scan blk

VIP Member

Msa sis masuk apps ni tgk kt bwh skli ade ikon ibu mgndung kt tgh2 tu.. Sis tekan situ.. Kt situ dh bgtau siap2 ape perkembangan bby dri hari ke hari, gambar pn ade..

Macam mana nak hilang kan angin ,pedih ulu hati ibu mngndung ni?

3mo ago

Sy x makan gaviscon tp doc bagi ubat gastrik,tp klau nak bg hlg slow2 tanpa makan ubat,boleh cuba makan sikit2 tp kerap,sebelum ni sy mmg rasa sakit 1 badan,paling perit dekat ulu hati tu..tp adik sy nurse nasihatkan makan sikit tp kerap,so bila sy lapar sy cpt2 makan roti sbb sy x boleh makan nasi masa sy 6 ke 7 minggu..8minggu smkin okay,lepas tu,kalau lepas makan nasi tu duduk dulu [email protected] jam..lepas tu baru boleh baring.. mmg jadi..perit sakit semua tu [email protected]

lebih kurang 2 minggu lepas sy mcm tu jugak.. Lepas buat buku pink, sy perasan pukul 2-4pagi sy akan jd lapar..So, start dr tu, sy standby je roti, buah @ susu sebelah katil.

VIP Member

camni sis . 9w1d .. Smlm scan dah gerak² dahh . comeiii jek🥰

Post reply image
3w ago

Betul sis . Ibu mmg xkn rasa gerak² lagi 9w nihh . sy ckp tu nmpk dy gerak² mase scan .. Tapi perut xde rase pon .hihii

Ada sesiapa pernah minum jus mamariam ke wktu kndungan 9mnggu? Betul ke boleh kurangkn alahan?

23h ago

betul, sy pun minum skrg. alahan kurang sikit dr biasa

Mse first scan doc ckp bby bru 5 week klau nk ikutkn strt dri hbis period smpai dpt thu pregnant bby dh 7 week. Normal ke mcm tu ?

VIP Member

Dkt apps ni ada sist prkmbangan usia janin dri semasa ke semasa

2mo ago

alhamdulillah...sngt membantu kan...dkt apps ni pun ada byk sngt ilmu mngenai kehamilan,anak dan ilmu parenting..