mcm mna rupa janin berusia 9 minggu?

mcm mna rupa janin pd usia 9 minggu

37 Balas

Tengok ni.

ni 9 week 5hari...mareng baru scan bby ad dh jantung ye...

2y ago

sama la ngn sy.9mggu 5hari🥰

alhamdulilah msa komen ni sy msih ngndung..skang anak dah 1y16d..cepat msa berlalu.dan smua da jd ibu kan..syg nk uninstall aps ni sbb bayak ilmu yg sy dpt🥰

1y ago

anak sy dah 2tahun 5bln...tp still ada app ni...skrg pgnn bby baru....just tambah je utk yg baru ni...2 2 blh tgok pekembgn anak...hihihi

Macam mana nak hilang kan angin ,pedih ulu hati ibu mngndung ni?

1y ago

saya pon sama gak.. serba xkena.. xmkn nnti mual... dh mkn dia jadi kembung perut pastu mcm angin xlepas tau.. even kerap makan dan dlm kuantiti yg sket.. mcm2 cara try cuba..

Msa sis masuk apps ni tgk kt bwh skli ade ikon ibu mgndung kt tgh2 tu.. Sis tekan situ.. Kt situ dh bgtau siap2 ape perkembangan bby dri hari ke hari, gambar pn ade..

camni sis . 9w1d .. Smlm scan dah gerak² dahh . comeiii jek🥰

1y ago

sama la sis baru ni saya p scan 9w alhamdulilah ada heart beat n gerak2 dah

bole saya tahu saya 9 minggu dua Hari kebalakangan ni memang bynk Kali pening like mighrine adakah saya patut ambil vitamin atau ubat di farmasi??? Dan saya juga ada masalh sakit saraf seperti leher Dan bahu sbb dia sakit kat urat ape patut saya lakukan?

Ada sesiapa pernah minum jus mamariam ke wktu kndungan 9mnggu? Betul ke boleh kurangkn alahan?

2y ago

saya pun minum start minggu ke 7.. alahan still sama..tp ada la kurang sikit. skrg dh 9 week.

lebih kurang 2 minggu lepas sy mcm tu jugak.. Lepas buat buku pink, sy perasan pukul 2-4pagi sy akan jd lapar..So, start dr tu, sy standby je roti, buah @ susu sebelah katil.

saya nk tnya.. skng sy hamil 9minggu .. doc panel sy bg mkn vitamin ni.. tnya kk pon kate ok.. kawan sy bgthu plk bahaya mkn kalu awal kandungan klu ambk yg ganilia ni…