rupa bentuk janin 6 minggu

Bagaimanakah rupa bentuk janin pada usia 6 minggu

10 Balas

kecik sgt lgi..lau nk tgk rupe bby umur 6mnggu ley try google..die xde rupe mcm bby sgt lg sbb mata,hdung,mlut,kaki,tgn,jari smua blom terbentuk dgn sempurna..

Di sini saya sharekn link nya..harap dapat membantu sis 😉✌ https://www.google.com/amp/s/my.theasianparent.com/perkembangan-janin-6-minggu/amp

Kalau pergi scan tak nampak lagi sis, maybe nampak kantung je. Kecik sangat lagi tu.

Kecil sangat sis.. Kandung bru sebesar saiz kacang pea 0.25 inci.

Kalau scan nampak ni je..6 week..ni baby sy🤗..pic scan haritu

3y ago

amin2.. keluarga awak juga..

Dlm aps ni,ad...sis tkn icon ibu pregy tu...

U boleh use apps Pregnancy+ its super useful

Saya mcm ni... Heartbeat 120bpm

Boleh google sis

Google