8 weeks

8 weeks pregnancy macam mana rupa janin kita

48 Balas

Alhamdulillah kandungan saya dah 8 weeks ++… twin!! 😍

11mo ago

Tahniah!! Twin ke triplet? Macam ada 3 kantong je tgk dekat scan 😍

saya baru scan semalam buat pertama kali..usia kandungan 9 minggu..doc kata dah ada heartbeat 💓 1st kandungan saya keguguran usia kandungan 7 minggu 😢 semoga kali ni saya & baby sihat2 aja sampai melahirkan nanti.. doa-doakan kami ya 🥰

2y ago

tahniah semoga awak dan baby sehat bersama ye...amal kan susu anmum untuk percepat kan bertumbuhan dan buat baby membesar dgn sempurna...

sy pun dh 8 weeks...td scan...2 kli..still xnampak....moga2 zuriat sy sehat..berada dlm kantung rahim....doktr suggest utk masuk melalui vagina ...tp sy hold kan dlu lah ..moga2 allah lindungi dn sehat2 kan zuriat sy... aamin2 yarabbillalamin

1y ago

Sy dh minum air byk Dan tahan kencing Ms awal 7week dktr still tk nmpk... jd jgn risau seelolnya 12 week scan psti dh nmpk

8 weeks 2 days taknampak janin lagi, ada kantung kosong je, semoga scan minggu ke 10 dah nampak janin, amin ya rab

2y ago

alhamdulillah lepas 2minggu scan da nampak ❤️ terima kasih mommy skrg sy da 10weeks

8weeks🥰

3y ago

im already 30w4days.. doakan kami ye🥰

tadi scan untuk 8 minggu alhamdulillah dah dengar heartbeat janin. tak nampak banyak cuma ada nampak ketulan daging. panjang janin pun dalam 2cm mcm tu. doakan kehamilan saya kali ni..bulan 2 haritu sy gugur trimester yang pertama 🥺

Ni saya punyaaa 😍

3y ago

Klinik mana tuu

Saya punya alhamdulillah ok. Jantung pon dah ada . :)

Macam niyy ☺️

Saya punya dah 8weeks 4days alhamdullilah bapaknya atlet basikal kemain dengupan jantung laju macam tengah mengayuh basikal 😂

2y ago

Alamak… tak pasti la wak ni klinik tu yang buatkan free untuk saya , saya tak request apa apa 😅