besalin tanpa suami

Mcm mna nak bpantang n bsalin tanpa suami ? sbb lps bsalin nnti trus urus cerai sbb suami slalu pukul msa preggy ne. Hummp brg" baby ape smua pn blm beli lgi. Skrg tngoh dok rmah ayah. Ayah pn org susah. Suami plk kena bgi surat dri phak kbajikan spaya xbleh dekat atau jenguk anak n bini sbb takut kganasan akn brulang lgi.. Hmmp sedih nak hadap smua ne sorang" nnti..

62 Balas

semoga terus kuat sis dan d permudahkn.. insyallah.. sis pasti boleh demi anak..

Allahuakbar kesian nye...sabar ye dear..xtau nk ckp cmne..sy doakan smoga awak kuat..