masuk ubat

Mcm mn sakit msuk ubat ye....sy preg ank ke 3...

8 Balas

yg xkne msok ubt pon xthn sakit ny awk apth yg kne msok ubt . lg power . uhuhu tpi pengalamn adk sy dlu dy xd rse sakit wlau pon doc bg ubt induce hmpir 2kali induce . tpi nsib baik bby dy kelua juga sbb dy rse mcm nk berak dy kata so mudh teran je wlau pon xd sakit contraction . ahahah 😂

Sy wktu bersalin anak pertama, ketuban leaking tpi lgsung tiada contraction. Doctor drip ubat untuk cepat rasa contraction, yg pasti mmg sangat sakit bila contraction dh dtg.. sy rasa mcm nak tarik nafas pun susah.😣

Saya pun x tahu nak explain..sbb sblum sya kna masuk ubat sy ada rasa contraction tanpa ubat..mmg sakit..tapi bila masuk ubat contraction dia lagi kuat...

Masuk ubat apa ya? Air atau induce? Kalau air utk kasi lagi kuat contraction fuhh mmg sakit gile 😭

sakit mcm kena blend isi perut..😂😂😂 trauma dh..harap yg kali ni xperlu induce dah...

Msuk ubat drip ke yg ikut bwh tu ye.. Biase lps msuk ubat cntraction lg kuat

masuk ubat apa tu

Tak sakit sgt...