pergerakan bby

hari ni sy 33w4days biasa jam 3 dh cukup 10 kiraan .. ni baru 6 kali.. dan rasa anak tak actif sy guna fetal dolper bacaan jantung ok. sy pnh warded 28w sbb bby kurang gerak tp kena gelak je ngn nurse n doc. kalau pg scan kt swsta dulu rasa ok atau buat bodoh je terus g hospital or tggu smp jm 9 mlm

2 Balas

mungkin mommy² lebih tau bb dlm perut mcmne. mcm sy, mmg dh tau dia punya pattern. kalau harini aktif, esok slow. n ada waktu² dia aktif contoh pagi², selepas makan. tp klu rasa tk sedap hati, pergi jela hosp. kena pekakkan telinga la

U cuba minum air sejuk dan baring sebelah kiri dan cuba sentuh perut you slow2. Baby kadang2 tidur lama. Kalau x dpt rasa pergerakkan segera ke hospital.

4y ago

betul 😍