Sakit Kaki

Mcm mana ye nak kurangkan sakit kaki? Ya Allah sakit sgt ? makin hari makin sakit kaki ni smpai tkleh jalan. Nak solat dduk pun kadang sakit. Saya pregnant 31weeks. Ada yg sama mcm saya tk? Org kata normal ye bawaan baby? Betul mcm nak nangis sakit dia.

9 Balas

Sy kena mlm td. Sakit maha amat. Ngilu dkt sendi sampai nanges2. Tampal koyok, sapu mintak panas tak jln jugak. Last2 husband tuam dgn air sejuk. Sepatutnya ais tp xdak. Baru la ok sikit. Nti sis try tuam dgn ais ye tmpt sakit tu

5y ago

Wahh.. Boleh try ni info baru. Betul sis. Mmg sgt sgtlah sakit. Tanya mak mertua dia cakap layan kan je. Tapi sambil berjurai lah air mata 😂 anyway thanks ye sis.